Napi evangélium RSS
2019. november 19. – Kedd, Árpád-házi Szent Erzsébet (Lk 6,27-38)

Jézus a hegyi beszédben így szólt tanítványaihoz: „Nektek, akik hallgattok engem, ezt mondom: Szeressétek ellenségeiteket, tegyetek jót azokkal, akik gyűlölnek titeket. Azokra, akik átkoznak titeket, mondjatok áldást, és imádkozzatok rágalmazóitokért. Ha arcul üt valaki, tartsd oda a másik arcodat is. Annak, aki elveszi köntösödet, add oda a ruhádat is. Mindenkinek, aki kér tőled, adj, és aki ...

@ Horváth István Sándor


0 látogatás,

4 regisztrált felhasználó,

0 nemrég bejelentkezett.

Kérdések és válaszok

Pepita

2013-12-13 10:39:02

Ebben a fórumtémában szívesen válaszolok a tartalomkezelővel kapcsolatban felmerülő kérdésekre, amennyiben azok publikussá tehetőek.

Elöljáróban néhány fontos dolog:

Ingyenes a tesztoldal kipróbálása mindenki számára, viszont csak előzetes egyeztetés után, egyszerre egy egyházközség hívei részére (ettől később eltérhetünk). Kérjük, ne regisztrációval kezdje, hanem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjük, hogy az általunk (Barbara és Pepita) létrehozott tartalmakat senki ne módosítsa, hozzászólni természetesen lehet, amennyiben már regisztrált és aktivált felhasználó.

A kipróbálást lehetőség szerint úgy végezzük, hogy az egyházközségtől felelős személy legyen az első regisztráló, aki aktiválása után legalább papi jogosultságot kap, hogy az utána következő regisztrációkat és a felhasználók jogosultságait már ő kezelje. (Ezt is érdemes kipróbálni.) Erre a plébános által kijelölt felelős személyt kérjük, vagy lehet maga a plébános is.

Kérjük, hogy minden tesztelő regisztrációkor mindenképp töltse ki a Titulus mezőt, amibe beír egy előzőleg velünk egyeztetett szót is, ha nincs titulusa, akkor csak ezt a szót. Például, ha a Nógrádi Egyházközség kíván tesztelni, az onnan érkező felhasználókat a Nógrád szó beírására kérjük. Így nem kell az adatbázist minden tesztelés után visszaállítani, megmaradhatnak a létrehozott tartalmak, akár a regisztrációk is; mégis meg lehet különböztetni a különböző egyházközségből érkezett felhasználókat. (Egy valódi plébániánál ugye ez nem jelent problémát, mert a honlap egy közösségé.)

Szeretettel várjuk a további kérdéseket!

(Új hozzászólásként, vagy az adminisztrátori kérdéseket privát üzenetben.)


1

01

komment
Pepita

2014-09-26 12:28:58

Teszt hozzászólás, így néz ki...

2

01.01

válasz
Pepita

2014-09-26 12:29:55

Teszt hozzászólás, így néz ki...

Ezt válaszoltam...