Napi evangélium RSS
2019. június 25. – Kedd (Mt 7,6.12-14)

Jézus a hegyi beszédben ezt mondta tanítványainak: Ne vessétek oda a szent dolgokat a kutyáknak, és ne szórjátok gyöngyeiteket a sertések elé, hogy lábukkal el ne tapossák azokat, és megfordulva, szét ne tépjenek titeket is. Mindazt, amit akartok, hogy megtegyenek nektek az emberek, ti is tegyétek meg nekik! Ez ugyanis a Törvény és a próféták tanítása. A szűk kapun menjetek be, mert széles a kapu ...

@ Horváth István Sándor


0 látogatás,

4 regisztrált felhasználó,

0 nemrég bejelentkezett.

Kérdések és válaszok

Pepita

2013-12-13 10:39:02

Ebben a fórumtémában szívesen válaszolok a tartalomkezelővel kapcsolatban felmerülő kérdésekre, amennyiben azok publikussá tehetőek.

Elöljáróban néhány fontos dolog:

Ingyenes a tesztoldal kipróbálása mindenki számára, viszont csak előzetes egyeztetés után, egyszerre egy egyházközség hívei részére (ettől később eltérhetünk). Kérjük, ne regisztrációval kezdje, hanem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjük, hogy az általunk (Barbara és Pepita) létrehozott tartalmakat senki ne módosítsa, hozzászólni természetesen lehet, amennyiben már regisztrált és aktivált felhasználó.

A kipróbálást lehetőség szerint úgy végezzük, hogy az egyházközségtől felelős személy legyen az első regisztráló, aki aktiválása után legalább papi jogosultságot kap, hogy az utána következő regisztrációkat és a felhasználók jogosultságait már ő kezelje. (Ezt is érdemes kipróbálni.) Erre a plébános által kijelölt felelős személyt kérjük, vagy lehet maga a plébános is.

Kérjük, hogy minden tesztelő regisztrációkor mindenképp töltse ki a Titulus mezőt, amibe beír egy előzőleg velünk egyeztetett szót is, ha nincs titulusa, akkor csak ezt a szót. Például, ha a Nógrádi Egyházközség kíván tesztelni, az onnan érkező felhasználókat a Nógrád szó beírására kérjük. Így nem kell az adatbázist minden tesztelés után visszaállítani, megmaradhatnak a létrehozott tartalmak, akár a regisztrációk is; mégis meg lehet különböztetni a különböző egyházközségből érkezett felhasználókat. (Egy valódi plébániánál ugye ez nem jelent problémát, mert a honlap egy közösségé.)

Szeretettel várjuk a további kérdéseket!

(Új hozzászólásként, vagy az adminisztrátori kérdéseket privát üzenetben.)


1

01

komment
Pepita

2014-09-26 12:28:58

Teszt hozzászólás, így néz ki...

2

01.01

válasz
Pepita

2014-09-26 12:29:55

Teszt hozzászólás, így néz ki...

Ezt válaszoltam...