Napi evangélium RSS
2020. július 12. – Évközi 15. vasárnap (Mt 13,1-23)

Abban az időben: Jézus elment hazulról, és leült a tó partján. Hatalmas tömeg gyűlt össze, ezért beült egy csónakba, a tömeg pedig ott állt a parton. Ekkor példabeszédekben sok mindenre oktatta őket: „Íme, kiment a magvető vetni. Amint vetett, némely szem az útszélre esett. Jöttek az ég madarai, és ezeket mind megették. Némely szem kövek közé esett, ahol nem volt elég termőföld. Ezek hamar ...

@ Horváth István Sándor


0 látogatás,

4 regisztrált felhasználó,

0 nemrég bejelentkezett.

Kérdések és válaszok

Pepita

2013-12-13 10:39:02

Ebben a fórumtémában szívesen válaszolok a tartalomkezelővel kapcsolatban felmerülő kérdésekre, amennyiben azok publikussá tehetőek.

Elöljáróban néhány fontos dolog:

Ingyenes a tesztoldal kipróbálása mindenki számára, viszont csak előzetes egyeztetés után, egyszerre egy egyházközség hívei részére (ettől később eltérhetünk). Kérjük, ne regisztrációval kezdje, hanem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjük, hogy az általunk (Barbara és Pepita) létrehozott tartalmakat senki ne módosítsa, hozzászólni természetesen lehet, amennyiben már regisztrált és aktivált felhasználó.

A kipróbálást lehetőség szerint úgy végezzük, hogy az egyházközségtől felelős személy legyen az első regisztráló, aki aktiválása után legalább papi jogosultságot kap, hogy az utána következő regisztrációkat és a felhasználók jogosultságait már ő kezelje. (Ezt is érdemes kipróbálni.) Erre a plébános által kijelölt felelős személyt kérjük, vagy lehet maga a plébános is.

Kérjük, hogy minden tesztelő regisztrációkor mindenképp töltse ki a Titulus mezőt, amibe beír egy előzőleg velünk egyeztetett szót is, ha nincs titulusa, akkor csak ezt a szót. Például, ha a Nógrádi Egyházközség kíván tesztelni, az onnan érkező felhasználókat a Nógrád szó beírására kérjük. Így nem kell az adatbázist minden tesztelés után visszaállítani, megmaradhatnak a létrehozott tartalmak, akár a regisztrációk is; mégis meg lehet különböztetni a különböző egyházközségből érkezett felhasználókat. (Egy valódi plébániánál ugye ez nem jelent problémát, mert a honlap egy közösségé.)

Szeretettel várjuk a további kérdéseket!

(Új hozzászólásként, vagy az adminisztrátori kérdéseket privát üzenetben.)


1

01

komment
Pepita

2014-09-26 12:28:58

Teszt hozzászólás, így néz ki...

2

01.01

válasz
Pepita

2014-09-26 12:29:55

Teszt hozzászólás, így néz ki...

Ezt válaszoltam...